Плитка:
Перегляд

Просо Аскольдо, еліта

(0)
25000 грн

Сорт "Аскольдо" створений методом індивідуального добору з комбінації,одержаної від схрещування сортів "Миронівське 51" і "Веселоподолянське 176". Господарські та біологічні характеристики:- потенційна продуктивність сорту – 5,0-6,0 т/га;- середньостиглий, дозріває за 80-90 днів;- стійкий проти вилягання;- високос..

Перегляд

Просо Полто, еліта

(0)
25000 грн

Сорт «Полто» виведений методом багаторазового індивідуального добору з гібридної популяції, одержаної від схрещування сортів «Миронівське 94» і «Саратовське 853». Господарські та біологічні ознаки:Урожайність  – 5,5 – 6,5 т/гаСередньостиглий. Вегетаційний період – 86 днів.Стійкий до посухи, вилягання та осипання.Стійкість до сажки та ме..

Перегляд

Просо Скадо, еліта

(0)
25000 грн

Сорт «Скадо» виведений методом багаторазового індивідуального добору з гібридної популяції одержаної від схрещування сортів «Веселоподолянське 694» і «Миронівське 51».Господарські та біологічні ознаки:Урожайність – 3,31т/га. Середньостиглий.Вегетаційний період  - 87 днів.Посухостійкий, стійкий до вилягання та осипання.Висока стійкість до са..

Перегляд

Просо чорне кругле в мішках по 25 кг

(0)
20 грн

Кругле чорне просоЦіна от 25 кг  - 20 грн/кг.Ціна до 25 кг - 25 грн/кг, до 10 кг - 30 грн/кг.Рік урожаю: 2021.Чистота - 99.9%Розфасоване в мішках по 25 кг.Чорне просо (лат. Panicum) — культура, яка з'явилася зовсім не давно на українському ринку зерна, і відразу почала завойовувати зовнішні ринки. Просо чорне використовується зазвича..

Показано з 1 по 4 із 4 (1 сторінок)

Просо

Просо — це найважливіша круп’яна культура, яка належить до групи зернових хлібів. З його зерна виготовляють високопоживну крупу — пшоно, яке містить 12% білка, 3,5% жиру та має високі смакові якості.

Зерно проса також містить велику кількість крохмалю, тому використовується для виробництва спирту.

Просо — це культура без відходів. Пшоняну кашу та куліш поважали ще запорізькі козаки. У непереробленому вигляді просо застосовують як дуже цінний корм для тварин. Відходи, які отримують під час переробки проса на крупу (мучіль, лушпиння), також є чудовим кормом. 

Сфера застосування злаку

Просо є цінною круп’яною культурою, яка здатна забезпечити відносно високі і досить стабільні врожаї навіть у посушливі роки. За дотримання технології вирощування воно дає часто вищі врожаї, ніж інші зернові культури.

В Україні просо можна сіяти пізно, що дає змогу рослинам продуктивно використовувати літні опади. Тому просо широко застосовують як страхову культуру для пересіву загиблих озимих та ранніх ярих і для пожнивних посівів на зелений корм.

Завдяки значній кількості крохмалю просо використовується для виробництва спирту, а в останній час у світі компанії з генетики рослин активно працюють над перетворенням проса в енергетичну рослину. Солома та полова проса за своїми якостями наближаються до лугового сіна. Просяне ж сіно краще від сіна з вівса, сорго, кукурудзи чи тимофіївки, а за якістю зеленої маси просо переважає кукурудзу та сорго.


З усіх питань та замовлення товару звертайтесь за телефонами:

066-369-07-31, 098-068-96-45 - Володимир Іванович

e-mail: sereda81y@gmail.com

 

050-132-89-81, 096-877-98-07 (Viber, Whats App, Telegram) - Маргарита Анатоліївна

e-mail: agroconsulting@ukr.net



Інстаграмsouzagro.com.ua

Ютуб-Канал: @Lud-MauButnyGo


 Компанія ТОВ «ТД «СоюзАгроКонсалтинг» пропонує якісний посівний матеріал: кукурудзи, соняшника, сорго, сої, суданської трави, люцерни. Також в наявності: мікродобрива, біопрепарати, засоби захисту рослин.

- Ми експерти вирощування сорго від А до Я.

- Консультації у рослинництві.

- Експерти в листовому підживленні, біологізації вирощування сільськогосподарських культур.